Informatie over de taxi dagcursus

Op deze pagina vind je meer informatie over de taxi dagcursus

Instructie video

Klik op de video om de uitleg te bekijken over het theorie-examen inplannen.

Taxi examen reserveren

De taxi theorie dagcursus is exclusief het taxi-examen. Het taxi theorie-examen (TVT-examen) dien je zelf te reserveren via de website van het CBR. Wij plannen geen examens in voor de kandidaten. In de uitlegvideo op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe je het examen kunt inplannen. Ga naar mijncbr.nl en plan jouw examen in. We raden aan om een tijdstip te kiezen na 13.30 uur, zodat je 's ochtends de taxi theoriecursus kunt volgen en dezelfde middag het examen kunt maken bij het CBR.


Als je het examen hebt ingepland, laat het ons dan weten per e-mail. Geef aan wanneer en op welk tijdstip je het examen hebt ingepland, dan zetten wij jou op de lijst voor de dagcursus en ontvang je de livestreamlink voor deelname aan de taxi dagcursus. We zien je snel in de taxi dagcursus.

Voordelen van de taxi dagcursus

Veel kandidaten willen tegenwoordig niet meer in een vol klaslokaal zitten; dit wordt als ongemakkelijk ervaren. We merken dat de concentratie in het klaslokaal afneemt, omdat er veel afleiding is. Daarom hebben we gekozen voor een online dagcursus, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Kortom, de theoriecursus is hetzelfde, maar dan ontspannen en met een hoger slagingspercentage. Tijdens de cursus kun je nog steeds al jouw vragen live aan de docent stellen!

  • Geen reiskosten naar het leslokaal.
  • Je hoeft ’s morgens vroeg niet naar een onbekende locatie.
  • Thuis ontspannen de dagcursus volgen.
  • Geen afgeleiden door ‘onbekende’ kandidaten.
  • Niet meer met de hele klas tegelijk naar het CBR.
  • Geen schaamte als je een vraag stelt.

🏆 Hoog slagingspercentage 90%+.

Online taxi dagcursus

De dagcursus geven we online via een livestream. Je kunt dus thuis in de ochtend de cursus volgen en dezelfde middag ga je naar het CBR voor het theorie-examen. Zo hoef je ’s morgens vroeg niet meer ver te reizen naar een leslokaal. Na aanmelding ontvang je de livestream link. Tijdens de cursus kun je alsnog live jouw vragen stellen aan de docent.