Informatie over de taxi dagcursus

Op deze pagina vind je meer informatie over de taxi dagcursus

Instructie video

Klik op de video om de uitleg te bekijken over het theorie-examen inplannen.
Examen-zelf-reserveren

Taxi examen reserveren

Het taxi theorie-examen (TVT-examen) moet je zelf reserveren via de website van het CBR. Wij plannen geen examens in voor de kandidaten. In de uitlegvideo op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe je het examen kunt inplannen. Ga naar mijncbr.nl en plan jouw examen in. We raden aan om een tijdstip te kiezen na 13.30 uur, zodat je 's ochtends de taxi theoriecursus kunt volgen en dezelfde middag het examen kunt maken bij het CBR.


Als je het examen hebt ingepland, laat het ons dan weten via e-mail. Geef aan wanneer en op welk tijdstip je het examen hebt ingepland, dan zetten wij jou op de lijst voor de dagcursus en ontvang je de livestream link voor deelname aan de taxi dagcursus. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij de online taxi dagcursus.

taxi theorie oefenen

Online taxi dagcursus

De dagcursus geven we online via een livestream. Je kunt dus thuis in de ochtend de cursus volgen en dezelfde middag ga je naar het CBR voor het theorie-examen. Zo hoef je ’s morgens vroeg niet meer ver te reizen naar een leslokaal. Na aanmelding ontvang je de livestream link.


Veel kandidaten willen tegenwoordig niet meer in een vol klaslokaal zitten; dit wordt als ongemakkelijk ervaren. We merken dat de concentratie in het klaslokaal afneemt, omdat er veel afleiding is. Daarom hebben we gekozen voor een online dagcursus, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.


Kortom, de theoriecursus is hetzelfde, maar dan ontspannen en met een hoger slagingspercentage. Tijdens de cursus kun je nog steeds al jouw vragen live aan de docent stellen!

online-taxi-theorie-voordelen

Voordelen online dagcursus

  • Geen reiskosten naar het leslokaal
  • Je hoeft ’s morgens vroeg niet naar een onbekende locatie
  • Thuis ontspannen de dagcursus volgen
  • Geen afleiding van ‘onbekende’ kandidaten
  • Niet meer met de hele klas tegelijk naar het CBR
  • Geen schaamte als je een vraag stelt

🏆 Hoog slagingspercentage 90%+

theorie-examen-reserveren-agenda

Verplaatsing taxi dagcursus

Als je een wijziging wilt doorvoeren, laat het ons dan weten per e-mail, zodat wij de wijziging kunnen doorvoeren en jij de livestream link voor de nieuwe taxi dagcursus datum ontvangt. Het is niet mogelijk om een aanmelding voor de taxi theorie dagcursus te annuleren; echter, het verplaatsen van de dagcursus is wel mogelijk. Bovendien is het mogelijk om het taxi theorie-examen te wijzigen via de website van het CBR. Deze informatie wordt tevens vermeld in onze algemene voorwaarden, waar u tijdens het aanmeldingsproces mee akkoord gaat.