taxi-theorie-examen-
Taxi theorie
Redactie
Taxi theorie
04/11/2023
1 min
0

Zo ziet het taxi theorie examen eruit

04/11/2023
1 min
0

Als je in Nederland als taxichauffeur wilt werken, moet je eerst een taxi examen afleggen. Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen over verkeersregels, verkeersinzicht en de taxibranche. Het is dus belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat je aan dit examen begint.

Tijdens de taxi theoriecursus leer je alles wat je moet weten om het examen te halen en om veilig en verantwoord als taxichauffeur te kunnen rijden. De cursus is verdeeld in verschillende modules, die elk een specifiek onderwerp behandelen. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen zijn:

1: Verkeersregels en verkeersborden. 

Tijdens deze module leer je alles over de verkeersregels en -borden die je als taxichauffeur moet kennen. Je leert bijvoorbeeld wat de maximumsnelheid is op verschillende wegen en hoe je moet reageren op verkeersborden.

2: Verkeersinzicht

In deze module leer je hoe je situaties in het verkeer moet inschatten en hoe je hierop moet reageren. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet anticiperen op het gedrag van andere weggebruikers en hoe je gevaarlijke situaties kunt voorkomen.

3: Klantgerichtheid

Als taxichauffeur heb je veel contact met klanten. In deze module leer je hoe je op een professionele en klantvriendelijke manier met klanten moet omgaan. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet omgaan met klachten en hoe je ervoor zorgt dat je klanten tevreden zijn

4: Wet- en regelgeving

Als taxichauffeur moet je ook op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving die van toepassing is op de taxibranche. In deze module leer je bijvoorbeeld wat de eisen zijn voor het taxikeurmerk en welke vergunningen je nodig hebt om als taxichauffeur te werken.

Wil jij goed voorbereid het taxi theorie examen afleggen en als veilige en klantgerichte taxichauffeur aan de slag gaan? Dan is onze taxi theorie videocursus dé oplossing voor jou! In deze cursus behandelen we alle onderwerpen die je moet kennen voor het examen en leer je van ervaren docenten hoe je veilig en klantgericht kunt rijden.

Schrijf je vandaag nog in voor onze taxi theorie videocursus en ontvang direct toegang tot alle videolessen en proefexamens. Zo kun jij op jouw eigen tempo en op elk moment van de dag leren en oefenen. En het beste van alles: onze cursus is volledig online, dus je hoeft de deur niet uit!

Wacht niet langer en investeer in jouw toekomst als taxichauffeur. Schrijf je nu in voor onze taxi theorie videocursus en behaal binnenkort jouw taxi theorie-examen. Klik hier om je direct aan te melden voor de taxi theorie videocursus!

Reacties
Categorieën