Foutent taxi theorie examen

Hoeveel fouten mag je maken op taxi theorie examen

Hoeveel Fouten Mag Je Maken op het Taxi Theorie Examen?


Als je je voorbereidt op het taxi theorie-examen, is een van de belangrijkste vragen die bij je opkomt: "Hoeveel fouten mag ik eigenlijk maken?" In dit artikel gaan we dieper in op dit onderwerp en geven we je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zijn op je taxi theorie-examen.


TVT examen bij het CBR

Het aantal toegestane fouten op het taxi theorie-examen wordt bepaald door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Het CBR hanteert een systeem van punten, waarbij elke vraag een bepaald aantal punten waard is. Om te slagen voor het examen, moet je een minimum aantal punten behalen. Het examen wordt digitaal op de computer gemaakt op een van de CBR locaties.


Hoeveel Fouten Mag Je Maken?

Het taxi theorie-examen bestaat uit 40 vragen. Je mag maximaal 8 fouten maken om te slagen. Bij 32 of meer goed beantwoorde vragen ben je geslaagd voor het examen.


Waar Gaan de Theorie-Examenvragen Taxi Vakbekwaamheid Over?

Tijdens het theorie-examen taxi vakbekwaamheid krijg je onder andere vragen over:

- Je kennis van de wet- en regelgeving;

- Je houding en gedrag;

- De communicatie met passagiers en hulpdiensten.


Neem Je Tijd

Tijdens het examen, neem de tijd om elke vraag zorgvuldig te lezen en te beantwoorden. Haast je niet en zorg ervoor dat je geen onnodige fouten maakt door slordigheid.


Conclusie

Het taxi theorie-examen bestaat uit 40 vragen. Je mag maximaal 8 fouten maken om te slagen. Wil je meer weten over het taxi theorie-examen en hoe je je het beste kunt voorbereiden? Bekijk dan onze andere artikelen en ontdek alles wat je moet weten om te slagen voor je examen of ga direct aan de slag met de taxi theorie videocursus.